Suport sondă sonar Garmin Panoptix, FASTen Borika, LSp400

235.00 lei

  • nu include adezivul

3 în stoc

Credit module tbi bank 3.3.9

58.75 Lei x 4 Luni

Livrare gratuită la cumpărături de peste 600 lei

  • Livrarea se face în 2-3 zile lucrătoare
  • 14 zile drept de retur

Suportul LSp400 reprezintă o soluție eficientă pentru instalarea traductoarelor și senzorilor Garmin Panoptix LiveScope™ cu montură laterală pe tabloul unei bărci gonflabile sau la bordul caiacelor de pescuit și a bărcilor cu burtă. Acest suport permite adâncimi de scufundare de până la 40 de centimetri și oferă o flexibilitate sporită pentru a vă regla echipamentul de navigație.

Caracteristici principale:

  • Reglabilitatea adâncimii: Suportul vă permite să reglați adâncimea de scufundare a senzorului prin simpla modificare a poziției clemelor de pe țeavă, asigurându-vă că acesta funcționează la optim în funcție de condițiile de navigație.
  • Conexiuni cu pas de înclinare mic: Suportul este prevăzut cu conexiuni spline cu un pas de înclinare mic, ceea ce vă oferă flexibilitate în ajustarea configurației în timpul utilizării și posibilitatea de a fixa senzorul în poziție ridicată.
  • Mâner convenabil: Suportul include un mâner care vă permite să reglați unghiul de scanare al senzorului cu o rotație completă de 360 de grade. Acest aspect este relevant în special pentru dispozitivele Garmin Panoptix LiveScope™, care oferă funcții de scanare în jos și lateral, precum și un sistem de indicare a peștilor în timp real.

Programare:

Suportul LSp400 este proiectat pentru a se potrivi cu traductoarele sonar Garmin Panoptix LiveScope și cu alte mărci de traductoare cu montură laterală. Structura suportului include o țeavă excentrică cu un diametru de 20,4 mm (lungime de 400 mm), conectată la o altă țeavă similară (lungime de 170 mm) cu o clemă cu două elemente, și la o a treia țeavă (lungime de 120 mm) cu o legătură înclinată cu fante de 7,5°. Conexiunile spline exterioare cu pas de înclinare mic sunt echipate cu șaibe adaptoare de 7,5°, un arc și un șurub M5*60 DIN 912. Poziția de înclinare și rigiditatea conexiunii sunt reglate cu ajutorul unui mâner cu o piuliță introdusă M5 DIN 934. Piesele din plastic sunt realizate din poliamidă armată cu fibră de sticlă. Țeava este fabricată din aluminiu anodizat acoperit cu un strat de pulbere. Elementele de fixare, cum ar fi piulițele M6 și M4 DIN 985, sunt realizate din oțel inoxidabil de calitate A2.

Sfaturi pentru Instalare și Exploatare:

Suportul LSp400 poate fi personalizat pentru a se potrivi cu adâncimi de scufundare de peste 50 de centimetri prin modificarea locației țevii din mijloc și a clemei care fixează structura pe ambarcațiune. De asemenea, puteți completa suportul cu extensii cu fante laterale de 15° sau cu un set universal de elemente de fixare care vă permit să instalați diferite tipuri de traductoare. Pentru a vă asigura că produsul are o durată lungă de viață, clătiți-l cu multă apă proaspătă după utilizare în apă sărată sau sărată.

Materiale Utilizate în Produs: Suportul LSp400 este fabricat din materiale de înaltă calitate, cu piese din plastic realizate din poliamidă armată cu fibră de sticlă, țeava din aluminiu anodizat acoperită cu un strat de pulbere și elemente de fixare din oțel inoxidabil A2.

Setul include suportul LSp400, oferindu-vă o soluție robustă și personalizabilă pentru instalarea senzorilor de sondă sonar.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Suport sondă sonar Garmin Panoptix, FASTen Borika, LSp400”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *