Reduceri!

Suport sondă sonar de bord, FASTen Borika, LSp1100

Prețul inițial a fost: 550.00 lei.Prețul curent este: 522.50 lei.

-5%
  • nu include adezivul

2 în stoc

Credit module tbi bank 3.3.9

140.92 Lei x 4 Luni

Livrare gratuită la cumpărături de peste 600 lei

  • Livrarea se face în 2-3 zile lucrătoare
  • 14 zile drept de retur

Acest suport universal reprezintă alegerea perfectă pentru orice pasionat de navigație și echipament sonar, permițându-vă să montați cu ușurință aproape orice traductor sau senzor pe o varietate de ambarcațiuni. Acest set versatil oferă suporturi pentru diferite tipuri de senzori, ceea ce îl face un instrument esențial pentru pescari și navigatori.

Caracteristici Principale:

  • Compatibilitate extinsă: Acest suport este proiectat pentru a accepta o gamă largă de senzori și traductoare, oferind suporturi pentru montura cu șurub lateral, montura cu șaibe cu rază și piuliță-buton, sistemul de montare glisant cu șaibe cu rază, console pivotante și „înotă”, precum și o montură specială pentru traductorul Garmin Panoptix LiveScope™.
  • Sistem de fixare Roll & Lock: Pentru instalarea platformei sub monitorul sonarului BORIKA FASTen®, acest suport utilizează un mecanism inovator de fixare numit Roll & Lock. Prin simpla rotație a unui buton, încuietoarea se deschide, permițând adaptorului să fie introdus și apoi strâns cu ușurință în poziție.
  • Configurație personalizabilă: Designul acestui suport este complet reglabil, permițându-vă să selectați atât lățimea plăcii de montare, cât și adâncimea de scufundare. Adâncimea maximă de scufundare poate ajunge la 1 metru, ceea ce vă asigură versatilitate în utilizare.
  • Mâner pentru reglare ușoară: Acest suport este echipat cu un mâner convenabil care vă permite să ajustați unghiul de scanare cu rotație completă de 360 de grade. Această caracteristică este deosebit de utilă pentru dispozitivele Garmin Panoptix LiveScope™, care au funcții de scanare pe partea inferioară și laterală, precum și un sistem de indicare a peștilor în timp real.
  • Compatibilitate universală: Adaptorul care fixează structura în broască este compatibil cu toate încuietorile accesorii și sistemele de montare BORIKA FASTen®, iar cu adaptoarele potrivite, poate fi utilizat și cu sistemele de montare ale altor producători, cum ar fi SCOTTY®, RAM®, RAILBLAZA®, YakAttack®, și multe altele.

Programare:

Suportul universal este destinat instalării unei varietăți de traductoare cu diferite tipuri de elemente de fixare. Ansamblul include un blocaj compact pentru instalarea platformei sub monitorul sonarului BORIKA FASTen®. Designul suportului constă din două tuburi excentrice cu diametre de 20,4 mm, unul cu lungimea de 530 mm și celălalt cu lungimea de 170 mm, conectate printr-o clemă cu două elemente. Ansamblul mai include o țeavă cu lungimea de 120 mm, legată de structură printr-o îmbinare înclinată cu fante de 7,5°, și un încuietor legat de suport prin țevi cu racord rotativ cu fante de 7,5°. Fantele exterioare ale adaptorului și fantele interne ale broaștei au un unghi de 30°. Suportul include 5 piulițe-buton cu patru laturi pentru fixarea poziției selectate a îmbinărilor de înclinare și rotire. Piesele principale sunt realizate din poliamidă armată cu fibră de sticlă. Țevile sunt fabricate din aluminiu anodizat acoperit cu un strat de pulbere. Elementele de fixare, cum ar fi piulițele M6 și M4 DIN 985, precum și șuruburile M640 DIN 933 și M420 DIN 912, asigură o fixare solidă.

Sfaturi pentru Instalare și Exploatare:

Pentru a vă asigura că acest produs are o durată lungă de viață, clătiți-l cu multă apă proaspătă după utilizare în apă sărată sau sărată. Acest suport universal vă oferă o soluție versatilă și eficientă pentru montarea diverselor senzori și traductoare pe ambarcațiunile dvs., contribuind la îmbunătățirea experienței de navigație și pescuit.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Suport sondă sonar de bord, FASTen Borika, LSp1100”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *