Bărci cu chilă gonflabilă

Show Filters

Prețul bărcilor cu motor KOLIBRI este în concordanță cu raportul preț/calitate oferit. Aceste bărci gonflabile cu motor sunt considerate cea mai bună opțiune pentru recreerea pe apă. Ele sunt potrivite pentru orice tip de apă și sunt ideale pentru activități precum pescuitul, vânătoarea sau turismul. Utilizarea unui motor exterior face ca barca să fie rapidă și permite navigarea pe distanțe lungi. Acum, sfârșitul săptămânii tale va fi mult mai distractiv, deoarece pescuitul și vânătoarea devin activități preferate de agrement cu o barcă cu motor.

KOLIBRI MBC oferă o gamă largă de accesorii și echipamente opționale de producție proprie pentru bărcile gonflabile cu motor KOLIBRI.

Seria bărcilor gonflabile cu motor KOLIBRI cuprinde mai multe modele:

Seria “Lite” (KM-280DL, KM-300DL, KM-330DL) sunt bărci ușoare cu motor, caracterizate prin chilă gonflabilă, cilindri semisferici și corp aerodinamic, înclinat spre partea de prova. Aceste modele sunt construite cu materiale mai ușoare, ceea ce le conferă o greutate redusă.
Seria “Profi” (KM-245D, KM-260D, KM-280D, KM-300D, KM-330D, KM-360D) constă în bărci cu motor cu chilă de forma clasică a caroseriei.
Seria “Sea Line” (KM-330DSL, KM-360DSL, KM-400DSL, KM-450DSL) sunt bărci cu motor dotate cu chilă.
Seria “Explorer” (KM-270DXL, KM-300DXL, KM-330DXL, KM-360DXL) reprezintă bărci gonflabile cu motor din seria “DXL”, caracterizate prin chilă de dimensiuni mari, design îmbunătățit, cabină extinsă, navigabilitate îmbunătățită, stabilitate și capacitate de transport crescută. Acestea sunt alegerea excelentă pentru familii și uz profesional.

Ceea ce diferențiază bărcile cu motor KOLIBRI de alte mărci sunt următoarele caracteristici:

Bărcile gonflabile cu motor din seria “Lite” sunt ușoare, au un cockpit mărit și sunt construite cu cinci straturi de țesătură PVC cu densitate de 950 g/m².
Bărcile cu motor din seria “Profi” sunt construite cu cinci straturi de țesătură PVC cu densitate între 950 și 1100 g/m². Aceste modele oferă două opțiuni de podea, fie placaj, fie aluminiu, ambele având stringers pentru a asigura rigiditatea.
Bărcile gonflabile cu motor din seria “DSL” sunt construite cu cinci straturi de țesătură PVC cu densitate de 1100 g/m². Aceste modele oferă două opțiuni de podea, fie placaj, fie aluminiu, și au o linie de armare a chilei gonflabile prin banda de protecție de 12 cm.
Bărcile cu motor din seria “Explorer” sunt construite cu cinci straturi de țesătură PVC cu densitate de 1100 g/m². Aceste modele oferă două opțiuni de podea, fie aluminiu cu stringers, fie air-deck, și au o linie de armare a chilei gonflabile prin banda de protecție de 12 cm.

În concluzie, bărcile cu motor KOLIBRI sunt recunoscute pentru raportul excelent între preț și calitate. Seriile lor variate și accesoriile opționale le fac potrivite pentru diverse activități pe apă, oferind stabilitate, performanță și durabilitate. Indiferent de alegerea făcută, veți avea parte de o experiență plăcută și sigură pe apă cu o barcă cu motor KOLIBRI.