Accesorii bărci

Show Filters

Afișez 1 - 21 din 97 de rezultate

Afișez 1 - 21 din 97 de rezultate

În plus față de producția principală de facilități de înot, compania KOLIBRI acordă o atenție deosebită dezvoltării și producției de accesorii și componente pentru bărcile gonflabile, realizate din plastic și combinate. Această activitate se desfășoară în trei direcții principale, asigurând producția completă a componentelor, coaserea și accesorizarea suplimentară. Componentele pentru bărci sunt elementele principale și părțile cu care bărcile sunt echipate conform specificațiilor tehnice. Acestea pot include atât piese individuale (fitinguri, bușoane, cuplaje etc.), cât și unități independente capabile să îndeplinească funcții specifice (paletă, pompă, vâslă etc.). Majoritatea componentelor pentru bărci sunt concepute de către KOLIBRI.

În plus față de componentele fabricate în principal din plastic, majoritatea bărcilor sunt echipate cu podele din placaj, aluminiu sau material Air-deck. Podelele din placaj sunt disponibile în variante precum covorașul de ardezie cu grătare, pardoseala secțională, covorul din carte și podeaua dură secțională monolitică cu șiruri de aluminiu. Podeaua tare secțională din aluminiu constă din mai multe segmente de aluminiu combinate într-o singură podea monolitică cu șiruri de aluminiu. Podeaua pneumatică este o “podea gonflabilă” formată din material PVC în partea superioară și inferioară, conectate prin intermediul unor fire sintetice flexibile subțiri. Menționez că fiecare punte este fabricată individual pentru diferitele modele de bărci, iar echiparea bărcii cu o podea poate varia în funcție de cerințele clienților.

Unul dintre cele mai importante departamente ale companiei este industria cusutului. Această producție servește în principal fabricației principale de bărci. Articolele de îmbrăcăminte KOLIBRI acționează ca un “pachet” complementar pentru facilitățile de înot, cum ar fi genți, rucsacuri etc., oferind în același timp confort și comoditate pe barcă. Aici putem menționa scaune moi, veste de siguranță, copertine pentru diverse scopuri, corturi etc.

Accesoriile și componentele KOLIBRI asigură confortul și caracterul practic al produselor companiei în toate etapele de utilizare, indiferent că este vorba de depozitare, transport sau recreere pe apă. Acestea contribuie la îmbunătățirea experienței de navigație și oferă soluții versatile pentru nevoile utilizatorilor.