Reduceri!

Baza pentru suport instalare pe tevi, FASTen BORIKA, FMr125, Ø22-25 mm

Prețul inițial a fost: 100.00 lei.Prețul curent este: 95.00 lei.

-5%
  • este destinat numai instalării pe tevi cu diametru Ø22-25 mm
  • nu contine adezivul

3 în stoc

Livrare gratuită la cumpărături de peste 600 lei

  • Livrarea se face în 2-3 zile lucrătoare
  • 14 zile drept de retur

Acest kit de montare facilitează conectarea rapidă, fără efort și sigură a oricăror accesorii la țevi și șine de 22 și 25 mm, inclusiv produsele Borika FASTen, cum ar fi suporturi pentru tije de filare, monopiede, suporturi pentru camere de acțiune, suporturi pentru pahare, platforme pentru sondele eco, role de ancorare și multe altele , precum și dispozitive și componente de la alte mărci (dacă se folosesc adaptoare Borika). Asigurarea accesoriilor este ușoară și simplă: rotiți mecanismul de blocare pentru a Debloca, introduceți complet adaptorul pentru accesorii, apoi comutați la Blocare. Accesoriul poate fi rotit cu 30° pentru orice unghi dorit.

Instalarea nu necesită găurire. Kiturile Borika vin cu instrucțiuni pentru asamblarea corectă și două șuruburi laterale pentru fixare sigură pentru a preveni rotația axială și alunecarea. Cu o căptușeală elastică, kitul se potrivește țevilor cu diametrul de 22 mm, amortizandu-le împotriva loviturilor. Platforma este compusă din două elemente conectate în patru puncte cu elemente de fixare care permit rotirea și deplasarea sistemului de-a lungul balustradei fără a fi demontat. Castelul are patru puncte de atașare la platformă pentru un plus de rezistență. Pentru a asigura o instalare și o utilizare ușoară.

Caracteristici cheie:

  • Instalare fără găurire: Cu acest set de auto-instalare, nu mai este nevoie să faceți găuri în țevă. Încuietoarea și tamponul de montare pot fi montate cu ușurință pe țeavă fără a afecta integritatea acesteia.
  • Reglare flexibilă: Șuruburile de fixare vă permit să deplasați încuietoarea de-a lungul țevii fără a fi necesară demontarea acesteia. Aceasta previne rotația axială a platformei de montare, asigurând o fixare stabilă.
  • Material durabil: Acest set este fabricat din plastic de înaltă rezistență, în special din poliamidă, asigurând o durabilitate și rezistență deosebite.

Cum să instalați:

  1. Scoateți dopul de protecție de pe încuietoare și apăsați mecanismul de blocare în locul indicat pe aceasta.
  2. Introduceți accesoriul până la capăt în încuietoare, asigurându-vă că ați etanșat în prealabil inelul de etanșare de pe adaptorul accesoriului sau echipamentului cu silicon.
  3. Apăsați din nou în locul indicat pentru a fixa adaptorul în încuietoare.

Întreținere:

Pentru o funcționare fiabilă, asigurați-vă că lubrifiați periodic părțile mobile ale încuietorii și adaptorului cu grăsime siliconică. Aceasta previne formarea unei pelicule de apă și înghețarea acestora, garantând funcționarea corectă, chiar și la temperaturi scăzute.

Setul de Auto-Instalare pentru Încuietori pe Țevă FASTen™ este o soluție versatilă și convenabilă pentru personalizarea și echiparea ambarcațiunii dvs. Fără găurire necesară, puteți monta cu ușurință diverse accesorii și echipamente. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență, nu ezitați să ne contactați. Vă dorim o experiență nautică plăcută și fără efort!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Baza pentru suport instalare pe tevi, FASTen BORIKA, FMr125, Ø22-25 mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *