Bărci cu oglindă motor

Show Filters

Bărci gonflabile KOLIBRI cu oglindă motor

Bărcile gonflabile KOLIBRI din seria Standard reprezintă o opțiune excelentă pentru pasionații de navigație care caută o ambarcațiune versatilă și confortabilă. Aceste bărci sunt proiectate cu un fund plat, care le conferă stabilitate și manevrabilitate excelentă pe apă. De asemenea, barcile gonflabile Kolibri sunt echipate cu o traversă staționară, care adaugă rigiditate și rezistență structurii. Cabină de pilotaj de dimensiuni mari oferă suficient spațiu pentru a găzdui confortabil până la patru persoane, inclusiv echipajul și pasagerii. Aceasta vă permite să vă bucurați de călătorii pe apă în compania prietenilor și familiei, oferindu-vă un mediu sigur și confortabil.

Unul dintre avantajele notabile ale bărcilor din seria Standard este posibilitatea de a instala un motor exterior cu o capacitate de până la 12 cai putere. Aceasta asigură o putere adecvată pentru navigație și permite bărcii să atingă viteze ridicate și să străbată distanțe mai lungi fără efort. Bărcile gonflabile KOLIBRI din seria Standard sunt concepute pentru a oferi o experiență plăcută și sigură pe apă. Materialele de înaltă calitate utilizate în construcția lor, precum și atenția la detalii, asigură rezistență la uzură și durabilitate pe termen lung. Indiferent dacă sunteți în căutarea unei aventuri de pescuit, a unui tur de explorare sau a unei plimbări relaxante pe apă, bărcile KOLIBRI din seria Standard sunt alegerea potrivită. Ele combină performanța excelentă cu confortul și fiabilitatea, permițându-vă să vă bucurați pe deplin de fiecare moment petrecut pe apă.

Bărcile gonflabile KOLIBRI vin cu o serie de beneficii care le fac o alegere excelentă pentru pasionații de navigație:

1. Țesătura durabilă din PVC cu cinci straturi, cu o densitate de 950 g/m2, oferă o rezistență excepțională la tăiere și uzură. Aceasta asigură o durabilitate pe termen lung și protecție fiabilă împotriva elementelor.

2. Asamblarea și dezasamblarea rapidă a bărcii facilitează transportul și depozitarea. Astfel, puteți fi gata de aventură într-un timp scurt și puteți să vă bucurați de navigație fără prea mult efort.

3. Unitățile principale de asamblare sunt sudate cu ajutorul echipamentelor HFW (High Frequency Welding), asigurând o legătură puternică și rezistentă între componente. Aceasta contribuie la stabilitatea și siguranța bărcii.

4. Există trei opțiuni de podele disponibile: punte laminată cu grătare, podele pliabile (carte unică) și punte pneumatică. Această diversitate vă permite să alegeți cea mai potrivită opțiune în funcție de preferințele și necesitățile dvs.

5. Gama largă de accesorii și echipamente opționale de design propriu vă oferă posibilitatea de a personaliza barca în funcție de cerințele dvs. și de a îmbunătăți experiența de navigație.

6. Traversa fabricată din placaj de înaltă calitate, rezistent la umiditate și filmat, adaugă rezistență și stabilitate bărcii.

7. Supapele de suprapresiune asigură o funcționare sigură a bărcii, eliberând presiunea excesivă din tuburi și menținând o presiune optimă.

8. Scaunul glisant permite poziționarea variabilă fără trepte de-a lungul plăcilor bărcii, oferindu-vă flexibilitate în alegerea celei mai confortabile poziții.

9. Echipamentele de canotaj de dimensiuni mari, cu caracteristici hidrodinamice îmbunătățite, vă oferă performanțe excelente și manevrabilitate pe apă.

10. Rola de arc cu fixarea frânghiei de ancorare facilitează ancorarea bărcii și asigură o fixare sigură în locație.

11. Suporturile monolitice pentru traverse sunt mai puternice și mai fiabile decât montarea tradițională cu curele din PVC, oferindu-vă o structură solidă și durabilă pentru bărcile gonflabile KOLIBRI.

Cu toate aceste beneficii și caracteristici remarcabile, bărcile gonflabile KOLIBRI se evidențiază ca opțiuni fiabile și de încredere pentru experiențe de navigație pline de confort și distracție.

ECHIPAMENT STANDARD

Atunci când achiziționați o barcă gonflabilă KOLIBRI, veți beneficia de un set complet de echipamente standard, care vă pregătesc pentru aventura pe apă:

Barcă: Veți primi o barcă gonflabilă KOLIBRI, fabricată din materiale durabile și rezistente, proiectată pentru a asigura stabilitate și siguranță în timpul navigației.

Vâsle: Vâslele incluse vă permit să propulsați barca cu ușurință și să controlați direcția în timpul navigației.

Scaun: Un scaun confortabil este inclus în echipamentul standard, asigurându-vă o poziție relaxantă și susținută pe parcursul călătoriei.

Pompă: Pentru a umfla și a goli barca în mod convenabil, veți primi o pompă specială, ușor de utilizat și eficientă.

Set de reparații: Pentru situațiile neprevăzute, un set de reparații este inclus, oferindu-vă instrumentele și materialele necesare pentru a remedia mici probleme sau scurgeri în timpul utilizării.

Manual: Un manual detaliat de utilizare și întreținere vă va ghida în procesul de montare, demontare, utilizare și întreținere a bărcii gonflabile KOLIBRI.

Geantă pentru barcă: Pentru transport și depozitare convenabilă, veți beneficia de o geantă specială pentru a păstra barca în condiții optime și pentru a o transporta cu ușurință.

ECHIPAMENT OPȚIONAL

Pe lângă echipamentul standard, aveți opțiunea de a adăuga echipamente opționale pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența de navigație:

Plăci de pardoseală: Puteți alege între diverse tipuri de plăci de pardoseală, inclusiv terasă laminată cu grătare, pardoseli pliabile și air-deck, care oferă stabilitate și confort suplimentare în timpul utilizării bărcii. Scaun moale detașabil: Pentru un confort sporit, puteți opta pentru un scaun moale detașabil, care vă permite să vă relaxați într-o poziție comodă pe parcursul călătoriei. Geantă sub scaun: O geantă suplimentară montată sub scaunul bărcii vă oferă spațiu suplimentar de depozitare pentru a păstra obiectele personale și echipamentele la îndemână. Geantă de arc: Pentru organizarea și protecția obiectelor dvs. valoroase, puteți adăuga o geantă special concepută pentru a fi montată în partea din față a bărcii.