Reduceri!

Baza cu adeziv 3M pentru suport FASTen BORIKA, FMs224, 110×110 mm

Prețul inițial a fost: 115.00 lei.Prețul curent este: 109.25 lei.

-5%

Setul de montare FMs224 cu bandă adeziva 3M de 11×11 cm vă permite să instalați rapid toată gama de accesorii FASTen de la BORIKA

  • Dimensiuni: 110 * 110 * 43mm
  • Greutate netă: 222 g

4 în stoc

Credit module tbi bank 3.3.9

37.39 Lei x 4 Luni

Livrare gratuită la cumpărături de peste 600 lei

  • Livrarea se face în 2-3 zile lucrătoare
  • 14 zile drept de retur

Acest set este deosebit de util în situațiile în care doriți să instalați accesorii pe o suprafață rigidă a navei, fără a găuri sau când găurirea nu este o opțiune (de exemplu, dacă suprafața navei este din fibră de sticlă).

Caracteristici Set de Montare FMs224:

  • Banda VHB 3M: Această bandă VHB de 11 cm pe 11 cm este concepută pentru o aderență puternică și durabilă pe suprafețe rigide, eliminând necesitatea găuririi.
  • Rezistență sporită: Suprafața inferioară a platformei de montare este echipată cu bandă dublă cu rezistență sporită, asigurând o fixare solidă a accesoriilor FASTen.

Cum să Instalați:

  1. Curățați Suprafața: Începeți prin a curăța în mod corespunzător suprafața pe care doriți să instalați accesoriile. Asigurați-vă că este curată și fără impurități.
  2. Aplicarea Bandei VHB 3M: După îndepărtarea foliei de protecție de pe partea inferioară a platformei din PVC din kit, lipiți cu grijă tamponul de montare pe locația selectată. Apăsați ferm pentru a asigura o aderență bună sau utilizați o încărcare pentru a asigura fixarea adecvată.
  3. Instalați Încuietoarea: După aproximativ o oră de la lipirea platformei de montare, puteți instala încuietoarea. Aceasta va permite fixarea diverselor accesorii din seria FASTen®.
  4. Permiteți Uscarea Completă: Pentru a asigura o fixare solidă, așteptați cel puțin 24 de ore înainte de a utiliza accesoriile sub sarcină.

Întreținere:

Pentru a menține funcționarea corectă a părților în mișcare ale încuietoarei, este important să le tratați periodic cu grăsime siliconică inclusă în kit. Acest lucru va preveni formarea unei pelicule de apă și va asigura o funcționare fiabilă, inclusiv la temperaturi scăzute.

Cu acest ghid de instalare, veți putea să vă bucurați de accesoriile FASTen® pe ambarcațiunea dvs. fără efort și să vă relaxați în timpul navigației. Dacă aveți întrebări suplimentare sau nevoie de asistență, nu ezitați să contactați experții noștri. Vă dorim o experiență nautică plăcută!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Baza cu adeziv 3M pentru suport FASTen BORIKA, FMs224, 110×110 mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *