Suport fixare pentru suprafațe dure, FASTen BORIKA, FMb

80.00 lei

Este destinat instalării pe suprafete  dure (aluminiu, plastic sau lemn). Setul de montare complet.

  • Dimensiune:   63 * 63 * 41mm
  • Greutate netă:  159 g
  • nu contine adezivul

Stoc epuizat

Livrare gratuită la cumpărături de peste 600 lei

  • Livrarea se face în 2-3 zile lucrătoare
  • 14 zile drept de retur

Cu acest kit, veți putea să montați rapid și ușor o gamă variată de accesorii FASTen® pe orice suprafață rigidă a navei dvs., inclusiv pe o bancă mobilă sau o traversă a unei bărci gonflabile. Iată cum să faceți acest lucru:

Pasul 1: Deschideți Kitul FASTen®

Kitul FASTen® vine cu toate componentele necesare pentru instalare, inclusiv platforma de montare, șuruburile sau șuruburile autofiletante și o încuietoare universală.

Pasul 2: Selectați Locația de Montare

Alegeți locația pe care doriți să montați accesorii FASTen® pe nava dvs. Aceasta poate fi o suprafață rigidă sau o gaură de Ø 32 mm, dacă doriți să reduceți înălțimea structurii.

Pasul 3: Fixați Platforma de Montare

Utilizați cele patru șuruburi sau șuruburile autofiletante incluse în kit pentru a fixa platforma de montare pe locația selectată. Dacă este posibil, puteți fixa platforma din interiorul carcasei navei pentru o mai mare stabilitate.

Pasul 4: Instalați Încuietoarea Universală

Montați încuietoarea universală pe platforma de montare. Asigurați-vă că este fixată ferm și în siguranță.

Pasul 5: Adăugați Accesorii FASTen®

Acum sunteți gata să adăugați orice accesorii FASTen® doriți pe încuietoarea universală. Aceasta vă permite să personalizați nava după preferințele dvs. și să vă bucurați de o experiență de navigație mai plăcută.

Pasul 6: Îngrijire și întreținere

Nu uitați să tratați periodic părțile în mișcare ale încuietoarei cu grăsime siliconică inclusă în kit. Aceasta va preveni formarea unei pelicule de apă și va asigura o funcționare fiabilă, chiar și la temperaturi scăzute.

Cu acest kit FASTen®, veți putea să vă bucurați de navigația fără griji și să montați cu ușurință accesorii pe nava dvs. pentru a vă face experiența pe apă mai plăcută. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să contactați experții noștri. Vă dorim navigare plăcută!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Suport fixare pentru suprafațe dure, FASTen BORIKA, FMb”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *