Vestă de salvare

250.00 lei

Credit module tbi bank 3.3.9

62.50 Lei x 4 Luni

Livrare gratuită la cumpărături de peste 600 lei

  • Livrarea se face în 2-3 zile lucrătoare
  • 14 zile drept de retur

Vesta de salvare Kolibri

Recreerea în apă este o activitate minunată și relaxantă pentru mulți oameni, dar siguranța în timpul acestei experiențe trebuie să fie întotdeauna o prioritate. Vesta de salvare KOLIBRI este concepută cu grijă pentru a asigura protecție și sprijin în apă, atât pentru începători, care pot să nu se simtă complet confortabili în apă, cât și pentru sportivii experimentați care apreciază o echipare adecvată. Alături de celelalte accesorii Kolibri, această vestă completează setul necesar oricărui utilizator de bărci gonflabile.

O caracteristică remarcabilă a vestei de salvare KOLIBRI este scopul său principal de a asigura ajutor și susținere pentru persoanele aflate pe suprafața apei. Acest lucru este deosebit de important pentru cei care nu au încredere deplină în abilitățile lor de înot sau care se simt mai puțin siguri în medii acvatice. Indiferent dacă vă relaxați pe un lac, înotați în mare sau explorați râurile, vesta KOLIBRI vă oferă un plus de siguranță și încredere în propriile abilități acvatice.

Comparată cu vestele de salvare tradiționale, care pot limita mișcarea și confortul în timpul sporturilor acvatice, vesta de salvare KOLIBRI se diferențiază prin designul său inovator. Această vestă oferă libertate de mișcare pentru a vă bucura pe deplin de activitățile desfășurate pe apă. Dacă sunteți pasionat de canotaj, caiac, surf, sau alte activități acvatice, vesta KOLIBRI vă permite să vă manifestați abilitățile și să vă bucurați de fiecare moment, fără restricții inutile.

Fabricată dintr-o țesătură densă și luminoasă, vesta KOLIBRI combină stilul cu utilitatea. Baza interioară a vestei conține un material plutitor dens, asigurând astfel o flotabilitate optimă și o înțepenire corectă în apă. Disponibilă în cinci dimensiuni diferite, adaptate greutății corporale, vesta KOLIBRI se potrivește atât copiilor, cât și adulților, garantând că fiecare persoană are posibilitatea de a se bucura de această protecție de încredere.

Varietatea de culori disponibile, precum camuflajul, portocaliul, tricolorul sau două culori, oferă opțiuni pentru toate preferințele estetice. Pentru a asigura ușurința de transport și depozitare, vesta KOLIBRI este ambalată cu grijă într-o pungă specială.

În concluzie, alegerea vestei de siguranță KOLIBRI va contribui semnificativ la o experiență mai sigură și mai confortabilă în timpul recreării în apă. Indiferent de nivelul dumneavoastră de experiență în sporturile acvatice, vesta KOLIBRI vă va însoți în fiecare aventură acvatică, oferindu-vă protecția necesară și încrederea de care aveți nevoie pentru a vă bucura pe deplin de fiecare moment în apă.

Informații suplimentare

Culoare vestă

Camuflaj-stejar, Galben+alb+albastru, Portocaliu, Portocaliu cu albastru

Mărime vestă

Vestă de salvare(110-130KG), Vestă de salvare(30-50KG), Vestă de salvare(50-70KG), Vestă de salvare(70-90KG), Vestă de salvare(90-110KG)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vestă de salvare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *