Suport sonda sonar, lungime reglabilă, FASTen BORIKA, Ft500

180.00 lei

  • este destinat instalării pe toate tipurile de suprafete al barcilor gonflabile si rigide aluminiu, fibra, caiace, placi sup etc
  • nu include adezivul

 

3 în stoc

Credit module tbi bank 3.3.9

45.00 Lei x 4 Luni

Livrare gratuită la cumpărături de peste 600 lei

  • Livrarea se face în 2-3 zile lucrătoare
  • 14 zile drept de retur

Suportul pentru sondă sonar BORIKA FASTen FT500 reprezintă o soluție versatilă și ajustabilă pentru instalarea senzorului de sondă sonar pe oglinda bărcii gonflabile. Un aspect distinctiv al acestui suport îl reprezintă lungimea sa reglabilă, ceea ce vă permite să personalizați montarea pentru a se potrivi nevoilor dvs. de navigație. Rigiditatea conexiunii suportului poate fi ajustată în funcție de preferințele dvs., oferindu-vă flexibilitate și protecție împotriva deteriorării în cazul unor coliziuni cu obstacole în timpul navigației.

Instrucțiuni de Instalare:

Pentru a instala suportul FT500, urmați acești pași:

  1. Asigurați-vă că aveți la îndemână kitul de montare FMb, care include componentele necesare pentru montaj (blocare și tampon de montare).
  2. Instalați kitul de montare FMb pe traversa bărcii. Puteți utiliza șuruburi sau șuruburi (includere) pentru a asigura o fixare solidă pe partea tare a ambarcațiunii.
  3. Odata instalat kitul FMb, fixați suportul traductorului ecografic în încuietoare.

Sfaturi pentru Instalare:

Asigurați-vă că suportul este instalat în mod securizat și că toate componentele sunt strânse corespunzător. Pentru o experiență de navigație sigură și eficientă, verificați periodic starea de fixare a suportului.

Suportul FT500 oferă o modalitate convenabilă și personalizabilă de a instala senzorul de sondă sonar pe bărci gonflabile. Reglajul lungimii și opțiunea de ajustare a rigidității fac din acest suport o alegere excelentă pentru pescarii și aventurierii care doresc să își optimizeze echipamentul de navigație.

Materiale Utilizate în Produs: Materialul și compoziția exactă a suportului pot varia, dar acestea sunt de obicei fabricate din materiale rezistente la coroziune și uzură, pentru a asigura durabilitate în mediul marin.

Acest set include:

  • Suport sonda sonar FASTen BORIKA FT500
  • Kit de montare FMb (blocare și tampon de montare pentru instalare pe o parte tare)

Pentru a vă bucura de o experiență de pescuit sau navigație mai eficientă și mai sigură, instalați suportul FT500 pe ambarcațiunea dvs. gonflabilă.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Suport sonda sonar, lungime reglabilă, FASTen BORIKA, Ft500”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *