Suport sonar, FASTen BORIKA, Ss223, 7″-9″

70.00 lei

  • este destinat instalării pe toate tipurile de suprafete al barcilor gonflabile si rigide aluminiu, fibra, caiace, placi sup etc
  • nu include adezivul

10 în stoc

Livrare gratuită la cumpărături de peste 600 lei

  • Livrarea se face în 2-3 zile lucrătoare
  • 14 zile drept de retur

Suportul sonar FASTen BORIKA Ss223, proiectat pentru dispozitive cu dimensiuni cuprinse între 7″ și 9″, reprezintă platforma ideală pentru instalarea sonarelor ecologice ale mărcilor populare, precum Humminbird, Garmin, Lowrance, Raymarine și multe altele. Cu un design gândit pentru a potrivi majoritatea găurilor de montare, Ss223 oferă o soluție versatilă pentru montarea și securizarea echipamentului dvs. la bordul ambarcațiunii.

Caracteristici:

  • Versatilitate Extinsă: Acest suport sonar este ideal pentru instalarea unei game variate de sonare ecologice, dar nu se oprește aici. Puteți utiliza, de asemenea, platforma pentru montarea echipamentelor foto, camerelor GoPro, înregistratoarelor video și a altor dispozitive, ceea ce vă oferă posibilități nelimitate de personalizare a ambarcațiunii dvs.
  • Instalare Fără Bătăi de Cap: Cu o singură încuietoare universală, montarea echipamentului devine simplă și rapidă. Nu vă veți mai confrunta cu probleme de compatibilitate, deoarece Ss223 se potrivește majorității tipurilor de echipamente.
  • Durabilitate Garantată: Fabricat din plastic de înaltă rezistență – poliamidă, suportul Ss223 este construit pentru a rezista uzurii și condițiilor maritime riguroase, asigurând o durată lungă de viață.

Cu Suportul Sonar FASTen BORIKA Ss223, veți avea posibilitatea de a instala și utiliza echipamentul dvs. preferat la bordul ambarcațiunii fără griji și cu funcționalitate excelentă. Alegeți versatilitatea și durabilitatea pentru echipamentul dvs. marin.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Suport sonar, FASTen BORIKA, Ss223, 7″-9″”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *