Suport sonar extins, FASTen BORIKA SLr220-3

370.00 lei

  • nu include adezivul

1 în stoc

Credit module tbi bank 3.3.9

92.50 Lei x 4 Luni

Livrare gratuită la cumpărături de peste 600 lei

  • Livrarea se face în 2-3 zile lucrătoare
  • 14 zile drept de retur

Platforma acestui model impresionează prin designul său elegant și durabilitatea maximă, obținută datorită utilizării unui aliaj de aluminiu, acoperit cu un strat protector anodic adițional. Cu o bilă și o articulație canelată înclinată, această platformă este potrivită pentru orice tip de ambarcațiune și vă permite să montați cu ușurință sondele de ecou de la Garmin, Lowrance, Raymarine și Humminbird, cu o diagonală a monitorului între 9″ și 12″.

Caracteristici deosebite:

  • Compatibilitate Extinsă: Platforma dispune de 8 găuri de montare, a căror locație coincizează cu cele obișnuite de pe suporturile pentru sondele marine populare. În cazul necesității, utilizatorul poate să adauge găuri suplimentare.
  • Durabilitate și Protecție: Platforma este acoperită cu un strat de protecție anodic, asigurând nu doar o culoare uniformă neagră, ci și protecție suplimentară împotriva coroziunii și a impactului negativ al mediului.
  • Flexibilitate Suplimentară: De-a lungul perimetrului platformei, se găsesc patru găuri alungite, proiectate în mod asemănător cu sistemul modular MOLLE, oferind posibilitatea de a atașa accesorii suplimentare, precum rezumate moi pentru echipament și echipamente BORIKA FASTen®. Acest aspect mărește funcționalitatea produsului și ajută la organizarea spațiului pe ambarcațiuni, ceea ce este esențial, în special pentru bărcile mici și caiace.
  • Adaptoare Variate: Platforma este furnizată împreună cu mai multe adaptoare. Printre acestea se numără un adaptor cu articulație sferică (SBa038), care se poate dezasambla cu ușurință într-o sferă model Ab038 și o cuplare model Sb038. Articulația sferică asigură o rotație completă pe sferă, permițând reglarea ușoară și rapidă a poziției ecranului.
  • Sistem Modular: Platforma poate fi extinsă cu diverse adaptoare și extensii, pentru a satisface nevoile specifice. Acest lucru include posibilitatea utilizării platformei cu sistemele de montare ale altor producători, care dispun de o sferă de dimensiuni similare (1,5 inci).

Detalii Tehnice:

  • Destinație: Montarea pe vase de ecosonde cu diagonala de la 9″ la 12″.
  • Materiale Folosite: Poliamidă armată cu fibră de sticlă, aluminiu anodizat, poliuretan, oțel inoxidabil A2, alamă.

Sfaturi pentru Instalare și Utilizare:

Platforma de bază a monitorului sonar se atașează la platforma principală cu șuruburi, în conformitate cu instrucțiunile pas cu pas. Puteți alege să utilizați găurile deja existente sau să creați găuri noi pentru a se potrivi echipamentului dvs. Dacă doriți să extindeți funcționalitatea, puteți să adăugați diverse adaptoare și extensii, înlocuind complet setul de adaptoare inclus în kit. După utilizare, clătiți cu grijă produsul cu apă dulce pentru a menține performanța în condiții optime.

Alegeți această platformă robustă și versatilă pentru a vă îmbunătăți experiența pe ambarcațiunea dvs. Încheiați aventurile dvs. pe apă cu încredere, știind că aveți la îndemână o soluție de montare de încredere!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Suport sonar extins, FASTen BORIKA SLr220-3”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *