Reduceri!

Suport sondă sonar, FASTen Borika, Ft300

Prețul inițial a fost: 180.00 lei.Prețul curent este: 171.00 lei.

-5%
 • Dimensiune: 396 * 64 * 39mm
 • Greutate: 250gr
 • nu include adezivul

10 în stoc

Credit module tbi bank 3.3.9

52.86 Lei x 4 Luni

Livrare gratuită la cumpărături de peste 600 lei

 • Livrarea se face în 2-3 zile lucrătoare
 • 14 zile drept de retur

Acest model de suport pentru traductor de sondă sonar se remarcă prin simplitatea și compacitatea sa. Este o soluție convenabilă pentru montarea senzorilor pe traversa bărcilor gonflabile. Suportul permite instalarea senzorilor de sondă sonar de la producători precum Lowrance, Raymarine, Garmin, Humminbird și alții la o distanță de până la 30 cm de punctul de montare pe ambarcațiune. Senzorul este fixat în siguranță cu un șurub lung de 50 mm, șaibe cu fante mici și o piuliță pătrată pentru mâner. Acest suport are o conexiune spline înclinată, ceea ce permite reglarea ușoară și blocarea traductorului într-o poziție înaltă atunci când nu este în uz. Se livrează cu un adaptor care se fixează ușor în sistemul de prindere BORIKA FASTen® preinstalat pe traversa (FMb, FFr444 sau platforma Mb218, asociat cu o broască model Fs218). Partea de bază a structurii este realizată dintr-un aliaj de aluminiu, acoperit cu un strat anodic.

Detalii Tehnice:

 • Distanță de Montare: Conceput pentru a instala traductorul la o distanță de 300 mm de punctul de montare pe traversă.
 • Construcție: Suportul constă dintr-un suport de senzor cu un șurub M650 DIN 931 și o piuliță-mâner pătrată, conectat la o țeavă cu diametrul de 22 mm și lungimea de 250 mm, un adaptor în formă de stea în 12 puncte și o legătură înclinată. Conexiunea cu fantele principale de 27,7° este echipată cu șaibe adaptatoare de 7,5°, un arc și un șurub M560 DIN 912. Poziția de înclinare și rigiditatea conexiunii pot fi reglate printr-un mâner cu piuliță M5 DIN 934.
 • Materiale: Piesele din plastic sunt fabricate din poliamidă armată cu fibră de sticlă. Conducta de bază este din aliaj de aluminiu, acoperit cu un strat anodic, iar elementele de fixare sunt din oțel inoxidabil de calitate A2.

Instrucțiuni de Montare:

 1. Asigurați-vă că aveți la îndemână suportul complet FT300.
 2. Montați suportul pe traversă la o distanță de 300 mm de punctul de montare dorit, asigurându-vă că este ferm fixat.
 3. Fixați senzorul de sondă sonar în suport cu șurubul și accesoriile furnizate.
 4. Reglați poziția de înclinare și rigiditatea conexiunii conform preferințelor dvs., folosind mânerul cu piuliță.

Sfaturi pentru Instalare și Utilizare:

Pentru a asigura durabilitatea produsului, clătiți-l cu multă apă proaspătă după fiecare utilizare în apă de mare. Acest suport compact și ușor de utilizat vă permite să montați senzorul de sondă sonar într-un mod eficient și sigur, oferindu-vă o experiență de navigație excelentă.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Suport sondă sonar, FASTen Borika, Ft300”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *