Suport sonar și sondă, FASTen BORIKA, Ft460

330.00 lei

  • este destinat instalării pe toate tipurile de suprafete al barcilor gonflabile si rigide aluminiu, fibra, caiace, placi sup etc
  • nu include adezivul

Stoc epuizat

Livrare gratuită la cumpărături de peste 600 lei

  • Livrarea se face în 2-3 zile lucrătoare
  • 14 zile drept de retur

Suportul sonar+sondă FASTen BORIKA Ft460 este o soluție versatilă pentru instalarea și montarea sonarelor, sondelor și unei game variate de echipamente, inclusiv echipamentele foto și video. Acest suport este conceput pentru a satisface nevoile utilizatorilor care doresc să monteze cu ușurință și securitate dispozitivele lor pe diferite tipuri de ambarcațiuni.

Caracteristici Principale:

  • Compatibilitate Extinsă: Ft460 este proiectat pentru a găzdui o varietate de mărci populare de sonare și sonde, făcându-l potrivit pentru o gamă largă de echipamente. Platforma de montare este concepută pentru a se potrivi cu găurile standard de montare pentru majoritatea tipurilor de echipamente, oferind flexibilitate în utilizare.
  • Material Rezistent: Acest suport este construit din poliamidă de înaltă rezistență, asigurând o durabilitate sporită și rezistență la mediile maritime dure. Materialul de calitate superioară garantează că suportul va face față condițiilor marine și uzurii.
  • Universalitate: Ft460 este o platformă versatilă, excelând în montarea diverselor dispozitive, cum ar fi sonarele, sondele și echipamentele foto și video. Această versatilitate face din Ft460 o alegere excelentă pentru utilizatorii care doresc să utilizeze mai multe dispozitive pe ambarcațiunea lor.

Programare:

Suportul universal Ft460 este creat pentru a instala sonare, sonde și echipamente foto și video de diferite mărci. Platforma de montare a fost proiectată pentru a se potrivi cu găurile standard de montare ale majorității tipurilor de echipamente. Fabricat din poliamidă rezistentă, acest suport se distinge prin durabilitate și stabilitate.

Sfaturi pentru Instalare și Exploatare:

Pentru o durată de viață prelungită, asigurați-vă că clătiți suportul cu apă proaspătă după utilizarea sa în mediul marin. Cu Ft460, aveți o soluție practică și rezistentă pentru montarea dispozitivelor dvs. pe ambarcațiune, indiferent de tipul acestora. Acest suport universal vă oferă versatilitate și fiabilitate în navigație și capturarea momentelor importante cu ajutorul echipamentelor foto și video.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Suport sonar și sondă, FASTen BORIKA, Ft460”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *