Kit montare sonar pentru monitor de până la 7”, BORIKA FASTen, FTp601

390.00 lei

  • nu include adezivul

Stoc epuizat

Livrare gratuită la cumpărături de peste 600 lei

  • Livrarea se face în 2-3 zile lucrătoare
  • 14 zile drept de retur

Kit-ul de montare sonar BORIKA FASTen FTp601 reprezintă o soluție completă și eficientă pentru instalarea cu succes a unui sonar cu un monitor de dimensiuni mai mici de 7 inch și a unui traductor pe o barcă gonflabilă. Acest kit include o platformă special concepută pentru dispozitivele cu un ecran de până la 7 inch și un suport adecvat pentru cele mai populare senzori de sonar de la branduri precum Lowrance, Raymarine, Garmin și Humminbird. Acest set versatil vă oferă o modalitate ușoară de a vă echipa ambarcațiunea pentru pescuit sau navigație.

Caracteristici Cheie:

  • Compatibilitate Extinsă: Kit-ul FTp601 este potrivit pentru majoritatea mărcilor de sonare și sonde, facilitând montarea dispozitivelor dvs. favorite pe barca gonflabilă. Acesta vă permite să utilizați monitoare cu dimensiuni de până la 7 inch, asigurând flexibilitate în alegerea echipamentului.
  • Construcție Reglabilă: Kit-ul oferă opțiuni de reglare atât pentru adâncimea de scufundare (cu o capacitate maximă de aproximativ 40 cm), cât și pentru lățimea plăcii de montare, datorită conexiunilor cu cleme ușor de ajustat. Această adaptabilitate vă permite să configurați montarea pentru a se potrivi cu specificațiile dvs.
  • Mâner Pentru Ajustare: Kit-ul este echipat cu un mâner care facilitează reglarea unghiului de scanare și utilizarea accesoriului. Acest detaliu face montarea și utilizarea dispozitivelor mult mai comode pe apă.
  • Marcări Pentru Găuri: Platforma de montare include marcări pentru găuri, care coincid cu găurile standard de montare ale sonarelor eco ale modelelor populare. Aceasta vă simplifică procesul de instalare, asigurând o aliniere precisă.

Programare:

Acest kit este proiectat pentru a permite instalarea sonarelor și sondelor pe bărcile gonflabile din PVC. Kit-ul FTp601 conține platforma de montare și sistemul de montare FMp224. Designul constă într-o platformă rotativă cu dimensiuni de 106 x 98 mm, conectată la o țeavă de Ø 20,4 mm cu lungimea de 170 mm, o clemă cu două elemente și două țevi de Ø 20,4 mm (cu lungimi de 400 mm și 120 mm). Kit-ul este ajustabil și poate fi fixat în poziția dorită cu ajutorul mânerelor cu patru laturi. Suportul pentru traductorul sonarului este echipat cu două șaibe din poliuretan, un șurub lung de 50 mm și o piuliță-mâner. Ansamblul include și elemente de fixare precum șuruburi M6 de diverse dimensiuni, piulițe M4 și M5, precum și alte elemente necesare pentru instalare.

Sfaturi pentru Instalare și Exploatare:

Pentru o durată de viață prelungită a produsului, asigurați-vă că clătiți cu multă apă proaspătă după utilizarea acestuia în apă de mare. Kit-ul FTp601 vă permite să instalați cu ușurință sonare și sonde pe barca gonflabilă, deschizând noi posibilități de navigație și pescuit.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Kit montare sonar pentru monitor de până la 7”, BORIKA FASTen, FTp601”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *