Suport sonar, FASTen BORIKA, SL223, 100×100 mm

60.00 lei

  • este destinat instalării pe toate tipurile de suprafete al barcilor gonflabile si rigide aluminiu, fibra, caiace, placi sup etc
  • nu include adezivul

4 în stoc

Livrare gratuită la cumpărături de peste 600 lei

  • Livrarea se face în 2-3 zile lucrătoare
  • 14 zile drept de retur

Platforma Borika SL223 este un accesoriu proiectat pentru a găzdui o gamă largă de echipamente, inclusiv sonare ecologice de la mărci populare precum Humminbird, Garmin, Lowrance, Raymarine și multe altele. Aceasta este o alegere excelentă pentru cei care doresc să monteze echipamente foto, camere video, camere GoPro, înregistratoare video și multe altele la bordul bărcii lor. Iată de ce ar trebui să luați în considerare platforma SL223:

Caracteristici:

  • Versatilitate Maximă: Această platformă a fost proiectată pentru a se potrivi cu găurile de montare ale majorității echipamentelor, eliminând nevoia de a face modificări suplimentare. Acest lucru face posibilă instalarea rapidă și ușoară a diferitelor echipamente.
  • Fixare Simplă: Elementele de fixare standard sunt potrivite pentru instalarea echipamentului pe șantier. Cu o singură încuietoare universală, puteți asigura montarea echipamentului în siguranță.
  • Construcție Durabilă: Platforma este fabricată din plastic de înaltă rezistență – poliamidă, oferind durabilitate și rezistență la medii marine dificile.

Cu platforma universală Borika SL223, veți avea libertatea de a monta și schimba echipamentele la bordul bărcii cu ușurință. Alegeți SL223 pentru a vă bucura de fiecare moment petrecut pe apă cu echipamentul dvs. preferat.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Suport sonar, FASTen BORIKA, SL223, 100×100 mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *