Platformă monitor sonar de până la 7”, Borika FASTen, SLr110 (AL)

325.00 lei

  • nu include adezivul

5 în stoc

Credit module tbi bank 3.3.9

81.25 Lei x 4 Luni

Livrare gratuită la cumpărături de peste 600 lei

  • Livrarea se face în 2-3 zile lucrătoare
  • 14 zile drept de retur

Platformă Borika FASTen SLr110 (AL) pentru monitor sonar de până la 7″, complet cu articulație sferică de 1,5″ (38mm) pentru montarea barcii.
Platforma de montare a sonarului Borika FASTen SLr110 se caracterizează printr-un design modern și fiabilitate maximă, care se realizează datorită utilizării unui aliaj de aluminiu acoperit cu un strat anodic negru ca material de platformă. Platforma FASTen SLr110 va fi convenabil de utilizat pe orice ambarcatiune: caiac, barca gonflabila din PVC, barca cu burta (tub plutitor) sau barca. Zona platformei vă permite să fixați în siguranță monitoare ale sondelor eco ale mărcilor populare: Lowrance, Raymarine, Garmin și Humminbird cu o diagonală de până la 7 inchi.

Designul setului Fasten Boryk SLr110 pentru montarea sondei constă dintr-o platformă din aluminiu pentru instalarea sondei, un blocaj compact cu fante interne de 30°, înșurubat pe reversul cu un șurub și piuliță cu autoblocare, un adaptor cu o bilă de 1,5 inchi (38 mm) și extern 30° model Ab038, cuplaj model Sb038, a cărui forță de compresie este reglată de un mâner diedru, arc, șurub și piuliță. Ansamblul include, de asemenea, un adaptor rotativ cu fante cu două fețe de 30°, care vă permite să fixați structura în sistemul de montare. Pe una dintre marginile platformei sunt prevăzute găuri lungi pentru agățarea genților și a altor accesorii.

Principalele părți ale kitului FASTen SLr110 sunt realizate din aluminiu anodizat și poliamidă armată cu fibră de sticlă (aceste materiale sunt rezistente la efectele apei de mare și ale condițiilor meteorologice și asigură rigiditatea necesară platformei). Elementul de fixare folosit pentru asamblare este realizat din oțel inoxidabil A2 și alamă.

Pentru instalarea sondelor eco cu diagonala de la 9″ la 12″, există o platformă din aluminiu pentru ecosonda Borika FASTen (cod SLr220) .

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Platformă monitor sonar de până la 7”, Borika FASTen, SLr110 (AL)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *