Reduceri!

Suport pivotant și înclinat pentru cameră, filet 3/8, FASTen BORIKA, Tp038

Prețul inițial a fost: 130.00 lei.Prețul curent este: 123.50 lei.

-5%
  • nu include adezivul

3 în stoc

Credit module tbi bank 3.3.9

40.96 Lei x 4 Luni

Livrare gratuită la cumpărături de peste 600 lei

  • Livrarea se face în 2-3 zile lucrătoare
  • 14 zile drept de retur

Acest suport este conceput pentru a fi instalat pe o gamă variată de ambarcațiuni, precum caiace de pescuit, bărci gonflabile, bărci, RIB-uri și belly boats, pentru a susține echipamente foto și video cu un suport filetat de 3/8″. Cu o construcție robustă și solidă, este proiectat pentru a susține echipamente mai mari și mai grele decât cele utilizate cu suporturile pentru camere de acțiune. Cu acest accesoriu, veți putea realiza filmări profesionale în timp ce vă relaxați pe apă și să capturați momentele de calitate înaltă, inclusiv în timpul mișcării ambarcațiunii.

Echipamentul se fixează pe suport cu ajutorul unui șurub de oțel inoxidabil cu filet de 3/8″, care se înșurubează în echipamentele cu un filet similar. La strângere, piulița din poliamidă presează ferm garnitura elastică, asigurând o fixare sigură a camerei și prevenind mișcările nedorite în timpul navigației. Acest accesoriu vă permite să reglați poziția camerei la unghiul dorit pentru fotografiere și filmare. De asemenea, suportul se poate roti la 360° în jurul axei adaptorului fără a fi nevoie să demontați complet echipamentul. De asemenea, racordul canelat, echipat cu șaibe de tranziție cu pas de 7,5°, vă oferă flexibilitate în ajustarea unghiului de înclinare. Suportul se fixează ușor în orice sistem de montare BORIKA FASTen® preinstalat pe ambarcațiune, iar prin utilizarea adaptorilor de tranziție, poate fi folosit și cu sistemele de montare ale altor producători, cum ar fi SCOTTY®, RAM®, RAILBLAZA®, YakAttack®, și altele.

Programare:

Acest suport a fost proiectat pentru a permite montarea echipamentelor foto și video cu un suport filetat de 3/8″ pe o gamă variată de ambarcațiuni. Structura suportului include știfturi M6 cu filet de 3/8″ și o piuliță UNC de 3/8″, precum și o conexiune unghiulară cu fante de 27,7°, care poate fi rotită la 360° fără a fi nevoie să o demontați. Poziția de înclinare se fixează cu ajutorul unui mâner-piuliță hexagonală. Componentele din plastic sunt fabricate din poliamidă armată cu fibră de sticlă, iar elementele de fixare sunt din oțel inoxidabil de grad A2 (cu excepția piuliței din alamă M6 DIN 934).

Sfaturi pentru Instalare și Utilizare:

Fantele principale cu un unghi de 27,7° vă oferă opțiunea de a extinde structura cu extensii care au dimensiuni similare ale fantelor. Atunci când folosiți prelungitoare cu o lungime de 20 cm sau mai mare, adaptorul pentru accesorii poate fi înlocuit cu o versiune îmbunătățită, modelul AS222, care este întărit cu o placă de oțel inoxidabil pentru o rezistență mai mare în situații cu sarcini dinamice. Acest ansamblu poate fi completat cu un adaptor cu articulație sferică, modelul SBa038, care permite accesoriului să se rotească la 360° pe o sferă cu un diametru de 1,5″ (38 mm) și să fie fixat în poziția dorită. Pentru a asigura o durată lungă de viață a produsului, clătiți-l cu multă apă proaspătă după utilizare în apă sărată sau sărată.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Suport pivotant și înclinat pentru cameră, filet 3/8, FASTen BORIKA, Tp038”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *