Suport pivotant și înclinat pentru cameră, FASTen BORIKA, Tp014

120.00 lei

  • nu include adezivul

3 în stoc

Credit module tbi bank 3.3.9

30.00 Lei x 4 Luni

Livrare gratuită la cumpărături de peste 600 lei

  • Livrarea se face în 2-3 zile lucrătoare
  • 14 zile drept de retur

Acest suport versatil este conceput pentru instalarea echipamentelor foto și video cu un filet de 1/4″ pe o gamă largă de ambarcațiuni, cum ar fi caiace de pescuit, bărci gonflabile, bărci, RIB-uri și bărci cu burtă. Acesta dispune de o construcție robustă și este proiectat pentru a susține echipamente mai mari și mai grele decât cele utilizate cu suporturile pentru camere de acțiune. Cu ajutorul acestui accesoriu, veți putea să efectuați filmări profesionale chiar și în timp ce vă bucurați de activitățile nautice și să capturați momentele speciale cu o calitate excelentă, inclusiv în timpul mișcării ambarcațiunii.

Echipamentul se fixează pe suport cu ajutorul unui șurub de oțel inoxidabil cu filet de 1/4″, care se înșurubează în echipamentele care au un filet similar. La strângere, piulița din poliamidă presează ferm garnitura elastică, asigurând o fixare sigură a camerei și prevenind mișcările nedorite în timpul navigației. Acest accesoriu vă permite să reglați poziția camerei la unghiul dorit pentru fotografiere și filmare, iar rotirea sa la 360° în jurul axei adaptorului se face fără a fi nevoie să demontați complet echipamentul. De asemenea, racordul canelat cu șaibe de tranziție cu pas de 7,5° vă oferă flexibilitate în ajustarea unghiului de înclinare. Suportul se fixează ușor în orice sistem de montare BORIKA FASTen® preinstalat pe ambarcațiune, iar prin utilizarea adaptorilor de tranziție, poate fi folosit și cu sistemele de montare ale altor producători, precum SCOTTY®, RAM®, RAILBLAZA®, YakAttack®, și altele.

Programare:

Acest suport a fost proiectat pentru a permite montarea echipamentelor foto și video cu un filet de 1/4″ pe o varietate de ambarcațiuni. Structura suportului include un șurub M6 cu filet de 1/4″ și piulițe UNC 1/4″, o conexiune înclinată cu fante de 27,7°, care poate fi rotită la 360° fără a fi nevoie să o demontați. Poziția de înclinare se fixează cu ajutorul unei piulițe-mânere hexagonale. Componentele din plastic sunt fabricate din poliamidă armată cu fibră de sticlă, iar elementele de fixare sunt din oțel inoxidabil de calitate A2 (cu excepția piuliței din alamă M6 DIN 934).

Sfaturi pentru Instalare și Utilizare:

Fantele principale cu un unghi de 27,7° vă oferă opțiunea de a extinde structura cu extensii care au dimensiuni similare ale fantelor. Atunci când folosiți prelungitoare cu o lungime de 20 cm sau mai mare, adaptorul pentru accesorii poate fi înlocuit cu o versiune îmbunătățită, modelul AS222, care este întărit cu o placă de oțel inoxidabil pentru o rezistență mai mare în situații cu sarcini dinamice. Acest ansamblu poate fi completat cu un adaptor cu articulație sferică, modelul SBa038, care permite accesoriului să se rotească la 360° pe o sferă cu un diametru de 1,5″ (38 mm) și să fie fixat în poziția dorită. Pentru a asigura o durată lungă de viață a produsului, clătiți-l cu multă apă proaspătă după utilizare în apă sărată sau sărată.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Suport pivotant și înclinat pentru cameră, FASTen BORIKA, Tp014”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *