Suport cu clemă de fixare obiecte intre 15-50mm, FASTen BORIKA, Rh100

100.00 lei

  • nu include adezivul

6 în stoc

Credit module tbi bank 3.3.9

25.00 Lei x 4 Luni

Livrare gratuită la cumpărături de peste 600 lei

  • Livrarea se face în 2-3 zile lucrătoare
  • 14 zile drept de retur

Acest suport ingenios se adaptează nevoilor dvs. și poate fi folosit pentru fixarea unei game variate de obiecte, cum ar fi lanterne, vâsle, puști și multe altele, cu diametre cuprinse între 20 și 50 mm. Cu un design flexibil și inteligent, acest suport vă permite să vă organizați spațiul pe ambarcațiune și să fixați obiectele esențiale pentru aventura dvs.

Suportul este ușor de reglat în funcție de lățimea obiectului pe care doriți să-l fixați. Pe partea exterioară a suportului, veți găsi proeminențe speciale pentru fixarea clemei elastice, iar fantele sunt perfect create pentru această scop. Pentru a proteja obiectele fixate de deformare și pentru a vă oferi posibilitatea de a fixa obiecte cu forme variate, suportul este acoperit cu o lamă elastică din poliuretan pe partea sa interioară.

Partea superioară a suportului se rotește cu ușurință în jurul axei adaptorului, astfel încât să puteți ajusta poziția obiectului fixat fără a fi nevoie să scoateți suportul din încuietoare. Această versatilitate face ca acest suport să se potrivească în orice sistem de montare sau încuietoare BORIKA FASTen®, fiind astfel ideal pentru o gamă variată de ambarcațiuni, precum caiace de pescuit, bărci gonflabile, bărci cu burtă, și multe altele.

Acest suport robust și flexibil vă oferă posibilitatea de a avea la îndemână obiectele necesare pe apă, asigurându-vă că aventurile dvs. se desfășoară într-un mod confortabil și organizat. Cu materiale de înaltă calitate, acest suport este conceput să reziste la condițiile dure ale mediului marin și să vă slujească mult timp.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Suport cu clemă de fixare obiecte intre 15-50mm, FASTen BORIKA, Rh100”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *