Scară din aluminiu pliabilă, FASTen BORIKA, FL032

650.00 lei

  • dimensiuni: 1007 * 431 * 78mm
  • nu include adezivul

3 în stoc

Credit module tbi bank 3.3.9

162.50 Lei x 4 Luni

Livrare gratuită la cumpărături de peste 600 lei

  • Livrarea se face în 2-3 zile lucrătoare
  • 14 zile drept de retur

Această scară ingenioasă este esențială pentru orice iubitor de bărci sau ambarcațiuni. Echipată cu trei secțiuni, ea poate fi rapid montată și demontată, oferind acces facil și sigur în și din apă.

Scara este instalată cu ajutorul a două încuietori situate la o distanță de 305 mm, oferind stabilitate și siguranță pe toată durata utilizării. Cele trei trepte robuste sunt atașate la două suporturi universale, iar când nu este în uz, scara se pliază compact pentru depozitare ușoară.

Construită din tub de aluminiu cu un diametru de 32 mm, această scară este durabilă și rezistentă la coroziune, făcând față cerințelor mediului marin. Este esențial să instalați scara cu grijă pentru a evita răsturnarea bărcii. Recomandăm plasarea acesteia fie în pupa, fie în prova, în funcție de configurarea ambarcațiunii.

Atunci când poziționați motorul și scara, asigurați-vă că distribuiți contraponderea corespunzător pentru a menține echilibrul și stabilitatea bărcii. Cu această scară de calitate superioară, veți putea să vă bucurați de aventurile pe apă în siguranță și confort.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Scară din aluminiu pliabilă, FASTen BORIKA, FL032”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *