Suport lansetă pentru bărci rigide, caiace, FASTen Borika, HTb213

217.00 lei

  • nu include adezivul

Stoc epuizat

Livrare gratuită la cumpărături de peste 600 lei

  • Livrarea se face în 2-3 zile lucrătoare
  • 14 zile drept de retur

Suport lansetă pentru bărci rigide, caiace, FASTen Borika, HTb213 este o soluție completă pentru pescarii dornici de confort și eficiență la bordul bărcii. Acest set, fabricat din poliamidă, oferă funcționalitate și durabilitate, permițându-vă să vă bucurați de fiecare moment de pescuit.

Caracteristici Cheie:

  • Sistem de Suport Avansat: Setul include o carcasă de susținere pentru tijă rotativă, echipată cu un tambur inelar și un forend al tijei care poate fi rotit pe corp pentru a fixa tamburul tijei în timpul transportului. Această soluție ingenioasă asigură securitatea lansetei în orice moment.
  • Opritor Reglabil: Suportul are un opritor din spate cu două poziții. În poziția paralelă cu corpul, acesta servește drept limitator pentru tijă și blocare, adăugând un nivel suplimentar de siguranță.
  • Ajustabilitate Precisă: Cu un adaptor înșurubat la corpul suportului, puteți regla unghiul la 7,5 grade folosind șuruburile din oțel inoxidabil și mânerul de piuliță. Acest detaliu vă permite să personalizați poziția lansetei.
  • Rezistență la Elemente: Setul include un arc din oțel inoxidabil între corp și adaptor, asigurând rezistență și durabilitate în mediul marin. Adaptorul este echipat cu un inel O pentru a preveni pătrunderea apei sau a murdăriei.
  • Ungere Periodică: Inelul O necesită lubrifiere periodică cu unsoare de silicon inclusă în kit pentru a menține performanța optimă a suportului.
  • Fixare de Siguranță: Pe corpul suportului, există o gaură pentru a fixa tija cu o lesă de siguranță, garantând securitatea maximă.

Instalați cu ușurință suportul pentru tijă rotativă în încuietoare, reglați-l la poziția dorită și pregătiți-vă pentru o experiență de pescuit fără compromis. Cu setul FASTen HTb213, fiecare moment petrecut pe apă devine o aventură de neuitat.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Suport lansetă pentru bărci rigide, caiace, FASTen Borika, HTb213”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *