Organizator de masă multifuncțional, FASTen BORIKA, THF375

370.00 lei

  • nu include adezivul

3 în stoc

Credit module tbi bank 3.3.9

92.50 Lei x 4 Luni

Livrare gratuită la cumpărături de peste 600 lei

  • Livrarea se face în 2-3 zile lucrătoare
  • 14 zile drept de retur

Această masă pentru instrumente și echipamente reprezintă o adiție valoroasă pentru pescarii profesioniști și amatori deopotrivă. Concepută pentru organizarea spațiului pe ambarcațiuni, această masă vă permite să economisiți spațiu prețios și să păstrați toate instrumentele de pescuit, echipamentele, momelile și accesoriile la îndemână. Suprafața mesei are dimensiunile de 28 x 38 cm și este echipată cu opt magneți de neodim încorporați în centru, concepuți pentru a fixa obiecte metalice cum ar fi cuțite, momeli sau foarfece. De asemenea, masa este dotată cu orificii pentru agățarea uneltelor și pentru atașarea carabinerilor, menținând astfel accesoriile în siguranță. Pe trei dintre laturile mesei, de-a lungul perimetrului său, se află o canelură în formă de T care permite instalarea încuietorilor cu șurub în formă de T inferior. Aceștia permit fixarea altor accesorii pe masă, cum ar fi suporturi pentru băuturi (modelul CUp), suporturi pentru lanterne (Lh130 etc.). Pe marginea mesei, paralel cu canelura în T, există găuri alungite pentru agățarea pungilor moi BORIKA FASTen® și pentru atașarea sistemelor MOLLE cu curele, oferind posibilitatea de a atașa un walkie-talkie sau de a depozita în mod convenabil unelte și accesorii mici în aceste saci. De asemenea, orificiile rotunde de pe ambele părți sunt proiectate pentru a permite trecerea frânghiei elastice TENDON, permițând astfel fixarea cutiilor cu accesorii și momeli pe suprafața mesei. În partea interioară a mesei se află mici găuri pentru wobblers și alte momeli care pot fi agățate pe cârlige. Poziția de înclinare a mesei poate fi reglată în trepte de 27,7° și fixată prin rotirea unui buton-piuliță. Acest accesoriu se fixează ușor și sigur în orice sistem de blocare sau de montare BORIKA FASTen®, iar dacă se folosesc adaptoare de tranziție, poate fi folosit și în sistemele de montare ale altor producători, precum SCOTTY®, RAM®, RAILBLAZA®, YakAttack®.

Programare:

Această masă multifuncțională a fost proiectată pentru a organiza spațiul pe ambarcațiuni. Structura mesei include o suprafață de lucru multifuncțională (282 x 380 mm), un încuietor de tip Fs219 fixat sub această suprafață cu patru șuruburi autofiletante M616 DIN 9200, un adaptor pivotant-înclinat cu un racord canelat la 27,7°, complet cu piuliță M6 DIN 934, arc și un șurub M655 DIN 933. Adaptorul pivotant-înclinare are fante exterioare de 30° pe ambele părți. Pe suprafața mesei sunt fixați opt magneți de neodim cu ajutorul a opt șuruburi M6*10 DIN 7991. De-a lungul perimetrului suprafeței, sunt prevăzute orificii pentru agățarea rezumatelor, echipamentului, momelilor, carabinerilor de fixare, precum și trei găuri alungite care reproduc forma unei caneluri în T. Principalele componente sunt fabricate din poliamidă armată cu fibră de sticlă, iar elementele de fixare și arcurile sunt realizate din oțel inoxidabil A2 (cu excepția piuliței din alamă M6 DIN 934).

Sfaturi pentru Instalare și Utilizare:

Pe partea inferioară a suprafeței de lucru se fixează un încuietor UNIVERSAL compact de tip Fs219, compatibil cu orice adaptoare BORIKA FASTen® cu fante exterioare. Adaptorul de înclinare inclus în kit poate fi înlocuit cu oricare altul, de exemplu, unul echipat cu o articulație sferică SBa038, care oferă cea mai flexibilă reglare a poziției mesei în spațiu. Setul poate fi extins cu extensii cu fante laterale de 27,7°, precum și cu șaibe de reglare Dp230 pentru ajustări mai precise ale înclinării. Pentru a depozita obiecte mici și utile, folosiți masa împreună cu suportul pentru băuturi model CUp, care are găuri alungite de-a lungul diametrului, potrivite pentru agățarea sculelor din PVC conform principiului MOLLE. Asigurați-vă că păstrați busola departe de magneții de neodim. Pentru a prelungi durata de viață a produsului, clătiți-l cu multă apă proaspătă după utilizare în apă sărată.

Materiale utilizate în produs: Poliamidă armată cu fibră de sticlă, oțel inoxidabil A2, magneți de neodim, alamă.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Organizator de masă multifuncțional, FASTen BORIKA, THF375”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *