TOHATSU MFS8B PORTABIL(8 CP)

12,262.00 lei12,594.00 lei

Credit module tbi bank 3.3.9

646.52 Lei x 24 Luni

Livrare gratuită la cumpărături de peste 600 lei

 • Livrarea se face în 2-3 zile lucrătoare
 • 14 zile drept de retur

Motorul portabil MFS8B de la Tohatsu a fost dezvoltat cu scopul de a fi ușor și compact, fără a face compromisuri în ceea ce privește fiabilitatea sau performanțele de înaltă calitate asociate mărcii Tohatsu. Acest motor menține caracteristicile durabile standard apreciate de proprietarii de motoare Tohatsu, fiind îmbunătățit continuu pentru a oferi un consum eficient de combustibil și ușurință în transport.

Motorul MFS8B de 8 CP este un motor compact cu 2 cilindri și un singur arbore cu came (SOHC), fabricat în conformitate cu toate reglementările privind emisiile, având aprobare EPA și CARB de 3 stele din SUA.

Beneficiile motorului Tohatsu de 8 CP în 4 timpi includ:

 • Ușor și compact: Motorul a fost proiectat pentru a fi ușor și ușor de manevrat, facilitând instalarea și transportul.
 • Tehnologie dovedită în timp: Motorul beneficiază de tehnologie testată și dovedită în timp, asigurându-vă fiabilitate și performanțe superioare.
 • Disponibilitate într-o varietate mare de modele: Motorul este disponibil într-o gamă variată de configurații, permițându-vă să alegeți modelul potrivit pentru nevoile dumneavoastră specifice.
 • Vibrații reduse: Motorul este conceput pentru a reduce la minimum vibrațiile, oferindu-vă o funcționare lină și stabilă la orice viteză.
 • Zgomot redus: Motorul funcționează într-un regim silențios, asigurându-vă o călătorie mai liniștită și mai plăcută.
 • Emisii reduse: Motorul este omologat conform standardelor de emisii EPA și CARB de 3 stele, având emisii foarte scăzute și fiind prietenos cu mediul înconjurător.

Operare și manevrare ușoară:

 • Aprindere digitală a CD-ului: Motorul este dotat cu un sistem de aprindere digitală a CD-ului, asigurând o pornire ușoară a motorului, un răspuns rapid al clapetei de accelerație și un trolling lin.
 • Dispozitiv de pornire cu bobină mai mare: Motorul este echipat cu o bobină de pornire mai mare, facilitând pornirea manuală rapidă și ușoară a motorului.
 • Corp transmisie adaptat la ape puțin adânci: Designul special al corpului transmisiei permite o operare ușoară și sigură în apele puțin adânci, fără a afecta performanța sau durabilitatea motorului.
 • 6 setări de tăiere a apei: Motorul oferă 6 opțiuni de ajustare a adâncimii de imersie a elicei, permițându-vă să adaptați motorul la condițiile de navigație și adâncimea apei.

Motorul portabil MFS8B de la Tohatsu oferă un echilibru excelent între ușurința în utilizare, performanță și eficiență, asigurându-vă o experiență plăcută și satisfăcătoare de navigație. Indiferent dacă căutați un motor pentru excursii de agrement sau pentru activități profesionale, acest motor compact și fiabil este o alegere excelentă.

Caracteristici suplimentare ale motorului portabil MFS8B de la Tohatsu includ:

 1. Maneta schimbătorului amplasată în partea din față: Maneta schimbătorului este plasată strategic în partea din față a motorului, ceea ce facilitează manipularea și schimbarea ușoară a vitezelor.
 2. Sistem de admisie a aerului: Motorul MFS8B beneficiază de un sistem avansat de admisie a aerului. Acesta include un amortizor de aer de mare volum, care asigură o pornire ușoară a motorului și reduce zgomotul produs de intrarea aerului în timpul funcționării.
 3. Placă largă anti-cavitație: Motorul este echipat cu o placă largă anti-cavitație, care contribuie la îmbunătățirea eficienței și performanței motorului. Această placă ajută la evitarea formării cavității și a turbulențelor în jurul elicei, asigurând o propulsie puternică și stabilă.

Aceste caracteristici adiționale ale motorului MFS8B de la Tohatsu completează lista de avantaje și funcționalități ale acestui motor portabil. Cu un design ergonomic, performanțe excelente și caracteristici inovatoare, acest motor reprezintă o alegere excelentă pentru navigația confortabilă și plăcută pe apă.

SPECIFICAȚII

Motor 4 timpi 2 cilindri
Ieșire 9,8 CP (7,2 kw)
Deplasare 209 cc (12,8 cu.in.)
Alezajul x cursa 55 x 44 mm (2,17 x 1,73 inchi)
Pornire Electric sau Manual
Tip control Telecomandă sau mâner de timă
Schimbator de viteza Înainte – Neutru – Înapoi
Raport de transmisie 2.08:1
Gama de selecție a elicei 6,5″ – 9,5″
Înălțimea traversei 15″, 20″, 25″
Combustibil Benzină fără plumb (87 octan)
Tipul de ulei Ulei pentru 4 timpi FC-W® certificat NMMA ** SAE 10W-30/40 (SF, SG, SH, SJ)
Capacitatea uleiului 800 ml (27 fl. oz.)
Rezervor de combustibil Rezervor de combustibil separat de 12 L (3,1 gal US).
Greutate* 37 kg (81,5 lbs.)
Ieșire alternator Opțional: 12V, 80W, 6A (standard la modelele cu pornire electrică)
Max. Interval RPM 5.000 – 6.000
Sistem de aprindere CD digital Standard
Începeți în protecția echipamentului Standard
Sistem de racire controlat prin termostat Standard
Evacuare prin prop Standard
Avertizare presiunea uleiului Standard
Unitate cu apă mică Standard
Power Tilt Opțiune
* Specificațiile de greutate se bazează pe cea mai ușoară versiune.

Informații suplimentare

Cizma

Lungă, Scurtă

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „TOHATSU MFS8B PORTABIL(8 CP)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *