Motor electric barca Energo Team Sential red 66lbs

1,584.00 lei

Credit module tbi bank 3.3.9

406.85 Lei x 4 Luni

Livrare gratuită la cumpărături de peste 600 lei

  • Livrarea se face în 2-3 zile lucrătoare
  • 14 zile drept de retur

Prezentăm noul motor electric pentru barcă Energo Team Sential red 66lbs, care aduce o serie de îmbunătățiri și avantaje față de predecesorul său. Cu acest motor, pescarii pot explora distanțe mai mari pentru a ajunge la locurile de pescuit potrivite, eliminând nevoia de vasle convenționale, care ar fi insuficiente pentru astfel de călătorii extinse. În plus, în multe zone utilizarea motoarelor cu combustie internă este interzisă, așa că varianta electrică devine alegerea ideală.

Principalul avantaj al motorului Sential este eficiența energetică îmbunătățită față de predecesorul său. Depinzând de condițiile externe, acest motor electric poate economisi cel puțin 10% din energie în comparație cu alte modele similare. Aceasta înseamnă că utilizatorii se pot bucura de o autonomie mai mare și de o utilizare mai confortabilă, fără a fi nevoie de încărcări frecvente.

Pentru a utiliza motorul, este necesară o baterie de lucru specială. Aceasta asigură o tensiune constantă, lungă și uniformă, de unde și denumirea de „baterie de lucru”. În funcție de performanțele motoarelor, se recomandă utilizarea bateriilor cu capacități diferite. În cazul modelului Sential red 66lbs, se recomandă o baterie de 100Ah.

Procesul de instalare al motorului este simplu. Motorul trebuie fixat în partea din spate a bărcii, iar apoi trebuie ajustat unghiul și adâncimea corectă. Pentru a verifica corectitudinea reglajului, se poate observa dacă elicea nu creează amestecuri de apă și aer atunci când motorul este pornit. Pentru a proteja motorul, acesta trebuie depozitat într-un loc ferit de îngheț și expunere directă la soare, mai ales în timpul verii.

Iată câteva caracteristici ale motorului electric Energo Team Sential red 66lbs:

  1. Consum redus de energie: Motorul este conceput pentru a fi eficient și a economisi energie, permițând utilizatorilor să se bucure de o utilizare mai îndelungată a bateriei.
  2. Brat reglabil: Motorul dispune de un braț reglabil care permite ajustarea poziției și unghiului motorului în funcție de preferințele și nevoile fiecărui utilizator.
  3. Mecanism de fixare masiv, lat, stabil și inclinabil: Motorul este prevăzut cu un sistem de fixare solid și stabil, care asigură siguranța și stabilitatea acestuia pe barcă, inclusiv în condiții dificile de navigație.
  4. Corp metalic: Motorul este construit din materiale de calitate, inclusiv un corp solid din metal, care conferă rezistență și durabilitate în timp.
  5. Indicator de incarcare al bateriei procentual: Motorul este dotat cu un indicator care afișează nivelul de încărcare al bateriei în procente, permițând utilizatorului să știe când este necesară încărcarea.
  6. Elice cu trei lopți incasabilă: Motorul este echipat cu o elice specială, cu trei lopți, care oferă o tracțiune puternică și eficientă în apă.
  7. 5 viteze înainte, 2 viteze înapoi: Motorul oferă o gamă variată de viteze, cu 5 trepte de viteză înainte și 2 trepte de viteză înapoi, permițând utilizatorului să ajusteze viteza de deplasare în funcție de nevoi și condiții.

Noul motor electric Energo Team Sential red 66lbs reprezintă o alegere excelentă pentru pescarii pasionați, oferindu-le o soluție eficientă, comodă și ecologică pentru navigarea pe apă și pescuitul în zonele în care motoarele cu combustie internă sunt restricționate.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Motor electric
Tip alimentare Acumulator
Tip pornire Electrica
Culoare Rosu
Putere (lbs) 66

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Motor electric barca Energo Team Sential red 66lbs”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *